Tajomstvo Nicholasa Flamela / Nesmrteľný alchymista : 1. - Scott, Michael, 1959- (Ikar, 2007)
Príbeh plný pradávnych síl Dobra a Zla. Na jednej strane stojí slávny alchymista a na druhej armáda temných síl.