Zimkomriavky - Moravčík, Štefan, 1943- (Vydavateľstvo Matice slovenskej, s.r.o, 2006)
Z originálneho spojenia dvoch múz vzišla táto neobyčajná básnicka zbierka. Autor sa inšpiroval poetikou obrazov Ondreja Zimku.