Čierny Blesk a iné dobrodružné príbehy o koňoch - Oldfield, Jenny; Harvey, Gill; Holland, Elizabeth; Webb, Matilda; Ruby, Lois; Paterson, Judy; Kraft Rector, Rebecca; Chiba, Rosemary; Kavanagh, Pamela; Land, Jenny; Jefferies, Cindy (Junior, 2008)
Pozývame vás do sedla. Chyťte sa hebkej hrivy a pripravte sa na trysk dvanástimi príbehmi, v ktorých budete cestovať storočiami aj svetadielmi. Nechajte sa očariť obdivuhodnými schopnosťami týchto ušľachtilých tvorov.