Hádanky z lesa - Pospíšilová, Zuzana; Genov, Petar (Bratislava : Viktoria Print, 2009)
Rozkladacie leporelo o zvieratkách s veršovanými hádankami.
Keywords: bulharská literatúra; predškolský vek; hádanky