Rozprávky víly Púpavky - Kubica, Peter (Vydavateľstvo Spolku slovenských spisovateľov, spol. s.r.o, 2008)
Desať príbehov predstavuje osudy desiatich zvieracích hrdinov. Každý z nich má nejaký problém.