Do raja tadiaľto. diel 1 - Hopkins, Cathy, 1953-; Gašpar, Juraj (Senica : Arkus, 2009)
India Jane cestuje so svojimi rodičmi po celom svete. Ale to, čo naozaj chce, je prestať cestovať a mať skutočný domov.
Keywords: anglická literatúra; dievčenské romány; starší školský vek