Tajomný gobelín. diel 2, Na pokraji skazy - Neff, Henry H. (Fragment, 2009)
Záhada prastarého gobelínu pokračuje! Temné sily sa spájajú, aby sa zmocnili Knihy pôvodu, ktorá obsahuje kľúč k stvoreniu a rozlúšteniu počiatku života.