Démon a slečna Prymová - Coelho, Paulo, 1947-; Petrovská, Miroslava, 1963- (Bratislava : Ikar, 2009)
Jedného dňa sa v horskom mestečku Viscos objaví záhadný cudzinec s diabolským plánom.
Keywords: brazílska literatúra; psychologické romány