Čierny anjel - Andrews, V. C. (Virginia C.), 1924-1986; Navrátilová, Jasna (Bratislava : Ikar, 1994)
Druhý diel rodinného príbehu o nereseti, utrpení a očiste.
1. diel: Nemilovaná, 3. diel: Sklamane srdcia, 4. diel: Brány raja, 5. diel: Pavučina Snov
Keywords: americká literatúra; rodinné romány