Sklamané srdcia - Andrews, V. C. (Virginia C.), 1924-1986; Šmrhová, Kristína (Bratislava : Ikar, 1994)
Tretí diel rodinného príbehu o neresti, utrpení a očiste.
1. diel: Nemilovaná, 2. diel: Čierny anjel, 4. diel: Brány raja, 5. diel: Pavučina Snov
Keywords: americká literatúra; rodinné romány