100 skriniek. druhá časť fantasy trilógie 100 skriniek, Púpavový oheň - Wilson, Nathan David (Ikar, 2010)
Henry sa zoznámi so svojim dedičstvom, keď prenikne do neznámych svetov, z ktorých je jeden magickejší ako druhý.