Eugénia Levanduľová a strašný tiger - Halliwell, Geri (Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, 2010)
Ďalšie pokračovanie vtipných príbehov odvážnej a milej Eugénie s neuveriteľnou fantáziou.