Barbie a kúzelný módny salón - Hjertonsson, Karolina (Egmont, 2010)
Barbie prežíva najhorší deň svojho života. Odvolali ju z nakrúcania filmu a ako keby to nestačilo, o pár minút neskôr jej zavolal Ken, že sa s ňou rozchádza.