Modrý mesiac. diel 2, Nesmrteľní - Noël, Alyson; Feriancová, Paulína (Bratislava : Slovart, 2010)
Ever má možnosť vrátiť svoju rodinu späť medzi živých, no iba ak obetuje toho, koho miluje viac ako sám život.
Keywords: americká literatúra; romány; starší školský vek