Nádherné tvory : Prvá kniha Prekliatych zaklínačov - Garcia, Kami; Stohl, Margaret (Ikar, 2011)
V meste Gatlin už celé generácie spolu nažívajú zaklínači a obyčajní ľudia, ktorí sa však nesmú zblížiť.