Najlepšie svetové čítanie : Pompeje. Všetko pre prachy. Slnko v očiach. V pasci - Connelly, Michael, 1956-; Rice, Luanne; Lehane, Dennis; Harris, Robert (Reader's Digest Výber, 2005)
Skrátené verzie najznámejších románov súčasných svetových autorov.