Traja pátrači Junior. diel 2, Chaos pred kamerou - Blanck, Ulf, 1962- (Traja pátrači Junior, 2011)
Nakrúcanie nebezpečných kaskadérskych scén sa náhle vymklo spod kontroly. Traja pátrači opäť predvedú svoje detektívne majstrovstvo.