Klany divých mačiek. diel 2 : Oheň a ľad - Hunter, Erin (Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, 2011)
Druhý diel úspešnej ságy zo života divých mačiek sa odohráva v zime, v období "holých stromov", keď je ťažké zabezpečiť dostatok potravy.