Nádherná temnota. Druhá kniha Prekliatych zaklínačov - Garcia, Kami; Stohl, Margaret (Ikar, 2011)
Záhadné sny Ethana Wata sa stále viac menia na vízie, ktoré sa mu priamo pred očami zjavujú už aj pri plnom vedomí.