Testy z biológie na prijímacie skúšky na vysoké školy : molekulárna biológia a genetika, zdravý životný štýl : kostrová, svalová a obehová sústava človeka. : dýchacia, tráviaca a vylučovacia sústava človeka. : nervová sústava a regulačné mechanizmy čoveka : krycia a reprodukčná sústava človeka. diel 2 - Augustinová, Petra (Aktuell vydavateľstvo, s.r.o, 2010)
Molekulárna biológia a genetika, kostrová, svalová a obehová sústava človeka, Dýchacia, tráviaca a vylučovacia sústava človeka, nervová sústava a regulačné mechanizmy človeka, reprodukčná sústava človeka.