Záhada faraónovho odkazu. diel 62, Traja pátrači - Nevis, Ben (Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, 2012)
Jupitera, Petra, Boba a mladú Egypťanku Lajlu priviedlo spoločné pátranie k tajomným hrobkám faraónskeho Egypta.