Charlieho malé tajomstvá - Chbosky, Stephen (Slovart, 2012)
Charlie sa snaží žiť svoj život najlepšie ako vie, no zároveň uteká pred jeho nástrahami a dostáva sa do sveta prvých rande, rodinných drám a nových priateľov.