Malé klamárky. diel 3, Neodolateľné - Shepard, Sara, 1977- (Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, 2012)
Okolo našich štyroch hrdiniek sa nakopilo toľko záhadných príhod a tajomstiev z minulosti, že si s nimi nevedia poradiť.