Tajný kruh. Kniha tretia, Moc - Smith, L. J. 1965- (CooBoo, 2012)
Cassiino strašlivé tajomstvo bolo odhalené a bojí sa, že sa od nej jej najlepšie kamarátka Diana odvráti. Práve teraz je však najdôležitejšie, aby Tajný kruh spojil sily proti najväčšiemu nepriateľovi v dejinách Nového Salemu.