Som človek! : kniha pre vnímavé (nielen) deti - Jungová, Ivana (Lada, s.r.o, 2012)
Kniha určená tým, ktorí radi čítajú, tvoria a zamýšľajú sa nad svetom vôkol seba! Pre deti ale i dospelých, ktorí si pamätajú, že raz boli deťmi. Okrem krátkych príbehov a zamyslení v knihe nájdete aj tvorivé listy.