Antológia súčasnej slovinskej literatúry - kol. autorov; Vojtechová Poklač, Saša (Univerzita Komenského, 2010)
Antológia pozostáva zo 66 textov rozdelených do štyroch skupín: poézia, próza, dráma a literatúra pre deti a mládež.