Počertená. diel 1, Ockov anjelik - Petroff, Shani (CooBoo, 2012)
Angelin otec, známy tiež ako Diabol, svojej dcére ponúka, že jej dá čokoľvek po čom túži. Ale ona má svoje podmienky - otec musí prestať s diabolským biznisom.