Ohnivý trón. diel 2, Kronika Cartera Kana - Riordan, Rick, 1964- (Fragment, 2012)
Odkedy Carter so sestrou odhalili tajomstvo ich rodiny, ich život sa obrátil hore nohami. V žilách im koluje krv faraónov.