Slovenské obrázkové povesti - Sliacky, Ondrej, 1941- (Vydavateľstvo Matice slovenskej, s.r.o, 2005)
Slovenské povesti v netradičnej podobe "komiksovo" ilustrovaných akademickým maliarom Martinom Kellenbergerom.