Černokňažník. Prvá kniha trilógie, Vládca vlkov - Červenák, Juraj, 1974- (Margo, 2009)
Epos, v ktorom na pozadí skutočných historických udalostí ožíva svet slovanských hrdinov, kniežat, čarodejníkov, mágie.