Stefanove denníky. diel 4, Tiene minulosti - Smith, L. J. 1965-; Williamson, Kevin; Plec, Julie (Fragment, 2012)
Prešlo dvadsať rokov a Stefan sa presťahoval do Anglicka, kde sa usadil na vidieckom statku rodiny.