Chaos : hlas nože - Ness, Patrick, 1971- (Jota, 2011)
Po vzbure domorodcov sú muži nakazení vírusom HLUK, prejavuje sa zvukom aj obrazom - umožnuje počuť myšlienky ostatných. Nikdy vás nenechá na pokoji a žiadna vaša predstava alebo plán nie sú súkromné.