O přibjehi : Ferko - Hajská, Markéta; Bořkovcová, Máša; Mašek, Vojtěch (Lipnik, 2010)
Komiksová kniha Ferko je súčasťou trilógie o přibjehi. Príbeh je zakreslený tak ako ho vyrozpraval hrdina príbehu.