Tobiáš Lolness - Fombelle, Timothée de, 1973- (Baobab, 2009)
Tobiášov ľud žije v strome a najvyšší jedinci sú vysokí sotva 2 milimetre. Proti Tobiášovi a jeho rodine však stojí celýj eho národ a tak musí hlavný hrdina újsť. Keď si prečítate knihu budete sa na stromy dívať inými očami.