V melónovom cukre - Brautigan, Richard (Artforum, 2011)
Príbeh - nepríbeh sa odohráva v surrealistickej krajine, na území nazvanom jaZMAR. V súznení s prírodou tu žije uzavretá komúna obklopená hmotnou i nehmotnou substanciou, ktorou je melónový cukor.