Volání netvora - Ness, Patrick, 1971- (Jota, 2012)
Volanie netvora je múdra, temne zábavná, napínavá a strašidelná kniha, ktorá rozpráva príbeh o sile priateľstva a rodiny, o veľkej odvahe postaviť sa zoči voči svojim najhorším nočným morám, a ako sa vyrovnať so stratou blízkeho človeka.