Nový začiatok. diel 2, Škoricové dievča - Hopkins, Cathy, 1953- (Arkus, 2012)
Indiu Jane ani trochu neteší, že bude v triede nová. Všetci už majú svojich priateľov, iba ona stojí bokom. Ešte štastie, že chodí do tej istej školy ako Joe, s ktorým sa zoznámila v Grécku. Lenže cesty skutočných lások a pravých priatelstiev sú často poriadne kľukaté.