Twilight - Meyer, Stephenie, 1973- (Atom, 2007)
Bella sa presťahuje k otcovi do Forksu. Tu stretne zvodného Edwarda Cullena a jej život odrazu naberie vzrušujúci a desivý smer. Doteraz sa mu darilo skrývať svoju identitu, ale Bella je rozhodnutá odhaliť jeho tajomstvo.