Milenci - Connolly, John (BB/art, 2010)
Parker prišiel o licenciu detektíva, tak pracuje ako barman. Snaží sa však vyšetriť okolnosti, ktoré prinútili jeho otca zavraždiť mladý pár a spáchať samovraždu. V Parkerovom živote sa objavia záhadní milenci, ktorí ho chcú zavraždiť.