Ztracené duše - Connolly, John (BB/art, 2011)
Detektív Charlie Parker pri vyšetrovaní na prvý pohľad zjavnej samovraždy objaví súvislosť medzi radou úmrtí bývalých príslušníkov bojových jednotiek, aby objavil všetky súvislosti musí sa spojiť s človekom z ktorého ide strach.