O lietajúcich strojoch : rozprávky z povetria - Kahoun, Jiří, 1942- (Albatros Media Slovakia, s.r.o, 2013)
Človeka odpradávna poháňala vpred túžba po lietaní. V tejto knižke sa dozviete ako vyzerali prvé pokusy o let, ale aj mnoho iných zaujímavostí. Nechajte sa teda unášať.