Utrpenie starého kocúra - Juráňová, Jana (Aspekt, 2012)
Mierne detektívna novela o zákulisí literárneho sveta s jeho snobizmom a egocentrizmom, predovšetkým však o schopnosti slova - aj toho literárneho - ubližovať.