Lásky nebeské - Juráňová, Jana (Aspekt, 2010)
Trinásť poviedok a jedna hra vykresľuje lásky platonické, idylické, večné, každodenné, tragické, komické, mladé, staré - jednoducho storaké lásky nebeské, no najmä pozemské.