Cozy Chilling Bedtime Stories - Gibey, Peter (2011)
Uistite sa, že všetky vaše okná a dvere sú zamknuté a ste v dobre osvetlenej miestnosti. Táto desivá zbierka poviedok vás prekvapí klasickými prvkami hororu, sci-fi a fantasy. Celý čas vás bude držať v napätí.