Diary of a Wimpy Kid : The Ugly Truth - Kinney, Jeff, 1971- (Puffin Books, 2011)
Gref sa dlho nevedel dočkať, kedy vyrastie. Zrazu však zisťuje, že dospievanie celkom zblízka už nevyzerá až tak super.