Bohémska kolonáda - Piško, Rasťo (Ikar, 2011)
Generácia tridsiatnikov sa v roku 1989 ocitla na rázcestí. Stratili mladické ideály, založili si rodiny, začali budovať kariéru. Prišla však zmena, v ktorú nedúfali a niektorí si neboli istí, či po nej vôbec ešte túžia.