Čierne zlato : povesti z Hornonitria I - Lenhart, Jozef (TRIO Publishing, s.r.o, 2012)
Dvanásť nezvyčajných, dobrodružných príbehov sprítomňuje dávno historické udalosti a minulosť málo známeho kultúrneho regiónu Slovenska.