Osudné tajomstvá v podzemí. diel 6 - Gordon, Roderick; Williams, Brian (Fragment, 2013)
Hlboko vnútri Zeme musia Will a Elliottová odhaliť dávne tajomstvá, ktoré majú zásadný význam pre život ľudí a styxov.