Bezprsté mesto : aby sa sám nestratil, musí hľadať vraha - Štefánik, Ondrej (Tatran, 2012)
Román tvorí panoptikum zaujímavých postáv, šialených postavičiek a najmä ľudí, ktorí strácajú vo svete orientáciu. Kniha je plná napäti, humoru a postrehov, v ktorých sa odrážajú nádeje, ale aj zlyhania a frustrácie dnešných tridsiatnikov.