Adonis v tričku - Kutišová, Simona, 1992- (Vydavateľstvo Motýľ, s. r. o., 2014)
Každé dievča potrebuje aspoň raz v živote stretnúť nejakého Adonisa, pre ktorého úsmev by spravilo čokoľvek a odpustilo mu aj tie najväčšie hriechy.